листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Дебарски Бањи-Цапа АД Дебар ги објавува следните донесени одлуки во Собранието на акционери одржано на ден 19.06.2018 година


Одлука за одобрување на Годишната сметка за 2017 година.jpg
Одлука за одобрување на Годишниот извештај за 2017 година.jpg
Одлука за усвојување на Извештајот од ревизорите.jpg
Одлука за назначување на овластен ревизор за 2018 година.jpg
Одлука за одобрувње на работата на членовите на одборот на директори.jpg

Објавено на: 19.06.2018 13:27:44
Документ БР.: DOC_12283-90/2018
Урнек: Други одлуки од собрание