листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Усвоени одлуки од Собранието на акционери на Аутомакедонија АД Скопје и Извештај за работењето на компанијата за 2017 година

 


Извештај за работењето на Аутомакедонија во 2017.pdf
Одлука за избор на 2 нови члена на НО.pdf
Одлука за исплата на дивиденда и дивиденден календар.pdf
Одлука за распределба на добивката од 2017.pdf
Одлука за усвојување на годишна сметка за 2017.pdf
Одлука за усвојување на консолидирана сметка 2017.pdf
Одлука за усвојување на ревизорски извештај.pdf
Одлука за голема зделка.pdf

Објавено на: 02.07.2018 09:42:44
Документ БР.: DOC_12283-118/2018
Урнек: Други одлуки од собрание