листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација го објавуваме следниот финансиски извештај :

Неревидиран финансиски извештај на Фабрика Карпош АД за период 01.01-30.06 2018година


6 и 12 Месечни известувања 1 ФК- трговски друштва - функција на трошоци (1).xls

Објавено на: 29.08.2018 13:13:49
Документ БР.: DOC_26441-92/2018
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.