листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

во пилог на оваа објава се одлуките кои акционерите на Осгурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп ги усвоија на седницата одржана на 26.10.2018 годин (Петок).

Поздрав,

Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д Скопје - Виена Иншуренс Груп


_Materijali od Sobranie_Shareholders Meeting Materials_26102018.pdf

Објавено на: 26.10.2018 14:11:58
Документ БР.: DOC_12283-135/2018
Урнек: Други одлуки од собрание