листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно глава VI од Правилата за котација,објавуваме неревидиран, неконсолидиран Биланс на успех за периодот 01.01-30.09.2018 година за ДИМКО МИТРЕВ а.д. увоз-извоз Велес


bil.usp.so 30.09.2018.xlsx

Објавено на: 07.11.2018 08:40:01
Документ БР.: DOC_12298-35/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.