листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран, неконсолидиран, Биланс на успех за период 01.01.2018-30.09.2018

 


MAKOTEKS AD 3 Месечни известувања 9 2018.xls

Објавено на: 12.11.2018 14:10:00
Документ БР.: DOC_12298-61/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.