листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА АД - Прилеп го објавува финансискиот извештај Неревидиран Биланс на успех за работењето во период од 01.01. до 30.09.2018 год.


2018 09 Тримес (3 мес) известув 01-09м 2018 ispraten.xlsx

Објавено на: 14.11.2018 14:10:00
Документ БР.: DOC_12298-80/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.