листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

НЛБ Банка АД Скопје известува дека (неревидираните) неконсолидирани Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештајот за паричните текови, Извештај за сеопфатна добивка и Извештај за промена во главнина за периодот 01.01 – 31.12.2018 година, како и Коментарот на (неревидираниот) неконсолидиран  Биланс на успех и Биланс на состојба ќе бидат објавени на СЕИ Нет на 25.02.2019 година.

 

Објавено на: 22.02.2019 14:10:00
Документ БР.: DOC_10191-27/2019
Урнек: Други ценовно чувствителни информации