листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Годишни, неревидирани, неконсолидирани Финансиски извештаи( Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за паричниот тек, Извештај за промените во капиталот ) за 2018 година.


FI_ADING_31_12_2018_nerevidirani,nekonsolidirani.xls

Објавено на: 27.02.2019 14:10:00
Документ БР.: DOC_26445-15/2019
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.