листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Ревидирани посебни и консолидирани финансиски извештаи заклучно со 31.12.2018 година и Годишен извештај за 2018 година


Replek AD Revidirani posebni finansiski izvestai 31.12.2018.pdf
Replek AD Revidirani konsolidirani finansiski izvestai 31.12.2018.pdf
Replek AD Godisen izvestaj 2018.pdf

Објавено на: 11.03.2019 14:10:00
Документ БР.: DOC_13285-15/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери