листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно глава VI од Правилата за котација ги објавуваме Годишните неревидирани,неконсолидирани финансиски извештаи ( Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните текови. Извештај за промените во капиталот ) за 2018 година. 


fin.izv.od 01.01.do 31.12.2018 pdf.xls

Објавено на: 14.03.2019 14:10:01
Документ БР.: DOC_26445-71/2019
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.