листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:


Согласно член 40 точка 3 од Правилата за котација , Скопски пазар АД Скопје ги објавува неревидираните и неконсолидирани финансиски извештаи (Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните  текови и Извештај за промените во каиталот) за периодот од 01.01.-31.12.2018 година:


Неревидирани финасиски извештаи за 01.01.-31.12.xlsx

Објавено на: 15.03.2019 14:38:30
Документ БР.: DOC_26445-97/2019
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.