листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

ПРЕДЛОГ ОДЛУКИ ЗА СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ


1.1 Предлог одлука за усвојување на годишна сметка, финансиските извештаи ревидирани од овластен ревизор со мислење и годишниот извештај за работа на друштвото во деловната 2018 година.pdf
2. Предлог одлука за распределба на чистата добивка за 2018 година.pdf
3.1 Предлог одлука за одобрување на работата на членовите на органот на управување на друштвото - одбор на директори.pdf
3.2 Предлог одлука за усвојување на извештајот за работа на неизвршните членови на одборот на директори.pdf
4. Предлог одлука за измена на статут на ТД Макошпед АД Скопје.pdf
5. Предлог одлука за избор на член на Органот на Управување на ТД Макошпед АД Скопје.pdf
6. Предлог одлука за усвојување на годишен извештај на службата за внатрешна ревизија за 2018 година.pdf
7. Предлог одлука за продажба на недвижен имот.pdf

Објавено на: 04.04.2019 08:35:43
Документ БР.: DOC_13285-28/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери