листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки


Предлог-одлука за одобрување на Годишната сметка за 2018г..pdf
Предлог-одлука за одобрување на финансиските извештаи ревидирани од овластен ревизор за 2018 г..pdf
Предлог-одлука за одобрување на Годишниот извештај за работењето на Уготур АД Скопје за 2018 година.pdf
2.Предлог-одлука за распределба на добивката по оданочување за 2018г..pdf
Предлог-одлука за одобрување на Извештајот од Одборот на директори за резултатите од контролата над управувањето со Друштвото за 2018.pdf
Предлог одлука за одобрување на Годишниот извештај за работењето на Службата за внатрешна ревизија за 2018г.pdf
5.Предлог-одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на директори на Друштвото за 2018г.pdf
6.Предлог-одлука за назначување овластен ревизор за 2019 година.pdf
7.Предлог-одлука за измена на Статут.pdf

Објавено на: 08.04.2019 09:00:53
Документ БР.: DOC_13285-39/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери