листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Макединијатурист АД Скопје согласно член 390 од ЗТД, по барање на акционер кој поседува над 5% од акциите со право на глас, објавува Ревидиран Дневен ред за Годишното Собрание на акционери закажано за 08.05.2019 година


Ревидиран дневен ред за Собрание на акционери 08.05.2019.pdf

Објавено на: 19.04.2019 08:29:22
Документ БР.: DOC_10109-47/2019
Урнек: Јавен повик за собрание