листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Собрание на акционери за АД Грозд Струмица


Odluka za usvojuvanje na izvestajot za rabotenjeto na AD GROZD Strumica.doc
Odluka za odobruvanje na rabotata na odborot na direktori na AD GROZD Strumica.doc
Odluka za usvojuvanje na zavrsnata smetka.doc
Odluka za raspredelba na dobivka.doc
Odluka za usvojuvanje na izvestajot od ovlasten revizor i konsolidiranji finansiski izvestai.doc
Odluka za izbor na ovlastena revizorska kuka.doc
Годишен извештај 2018.pdf
Извештај од одбор на директори.pdf
18-Mislenje od revizijataZa_FI_GROZD.pdf
18-FI_i_Beleski-GROZD.pdf
Завршна сметка 2018 АД Грозд.pdf

Објавено на: 02.05.2019 14:10:45
Документ БР.: DOC_13285-91/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери