листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери


Согласно член 39 точка 5 од Правилата за котација  Скопски пазар АД Скопје како дел од целосниот  материјал (2 дел) ја преобјавува содржината на точка 8-Информација  за одржани седници нa Управен одбор како корекција на претходната објава (грешка во прикачена содржина на претходната објава):


8.Информација за одржани седници на Управен одбор.pdf

Објавено на: 07.05.2019 08:28:47
Документ БР.: DOC_13285-104/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери