листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Македонски Телеком АД Скопје ги објавува другите одлуки донесени на Собранието на акционери на Друштвото одржано на 09.05.2018 година. 


01. МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisna smetka 2018.pdf
02. МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Finansiski izvestai 2018 local GAAP.pdf
03. МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na IFRS Finansiski izvestai 2018.pdf
04. МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenje 2018.pdf
07. MKT Sobranie Odluka_Odobruvanje na rabota clenovi OD 2018.pdf
08. MKT Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenjeto na IR_2018.pdf

Објавено на: 10.05.2019 09:06:10
Документ БР.: DOC_12283-30/2019
Урнек: Други одлуки од собрание