листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Македонски Телеком АД Скопје ги објавува ревидираните финансиски извештаи за 2018 година во согласност со усвоените меѓународни стандарди за финансиско известување објавени во "Службен весник на Република Северна Македонија".


2.1_MKT Finansiski izvestai so revizorsko mislenje 2018 local GAAP.pdf

Објавено на: 10.05.2019 09:06:54
Документ БР.: DOC_12304-33/2019
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи