листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Витаминка АД Прилеп објавува Завршна сметка 2018 , консолидирана годишна сметка ѕа 2018год неѕависни ревиѕорски иѕвештаи.


Konsolidirana godisna smetka 2018.pdf
Zavrsna Smetka 2018 godina.pdf
18 Vitaminka FS 10.05.2019 - final.pdf

Објавено на: 10.05.2019 14:17:30
Документ БР.: DOC_12304-35/2019
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи