листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран финансиски извештај за период од 01.01.2019 до 31.03.2019 година за ДИМКО МИТРЕВ а.д. увоз-извоз Велес


bil.usp.so 31.03.2019.xlsx

Објавено на: 13.05.2019 08:59:46
Документ БР.: DOC_12294-49/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.