листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

 Објавуваме Финансиски  извешај за 2018 годиа,


Reviz.izv.2018 Potpisan.pdf
Beleski kon Finan.izv.2018 god..pdf
objasnuv.beleski 2018.pdf
Поднесување Годишни Сметки преку Веб - Централен Регистар на Република Македонија.pdf

Објавено на: 13.05.2019 14:24:47
Документ БР.: DOC_12304-39/2019
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи