листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Во прилог се Предлог-Одлуките кои се на Дневен ред на закажаното Годишно собрание на Градски Трговски Центар А.Д. Скопје закажано за 11.06.2019 година во 12,00 часот


Izvestaj revizorski usvojuvanje 2018.pdf
Revizorski izveshtaj za 2018.pdf
odluka godisna 2018 sobranie.pdf
Od. pokrivanje zaguba.pdf
O. odobruvanje rabota Seval OD 2018.pdf
O. odobruvanje rabota Goko Trajcevski OD 2018.pdf
O. odobruvanje rabota Branko Cvetanovski OD 2018.pdf
O. odobruvanje rabota Stojan Stanislavski OD 2018.pdf
O. odobruvanje rabota Trajanka Tasevska OD 2018.pdf
Od. izbor Revizor- 2019 doc.pdf

Објавено на: 13.05.2019 14:47:04
Документ БР.: DOC_13285-113/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери