листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Koregiran nerev. fin. rezultat 01.01-31.12.2018 g.

Napravena e korekcija na poziciite na bil. na uspeh i na sostojba a so toa i na ostanatite soodvetni pozicii vo izvestajot.


6 и 12 Месечни известувања- трговски друштва - функција на трошоци 2018 kor.xls

Објавено на: 14.05.2019 14:05:21
Документ БР.: DOC_26445-133/2019
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.