листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

РЕВИЗОРКИ ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2018 ГОДИНА И РЕВИЗОРСКИ КОНСОЛИДИРАН ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2018 ГОДИНА


Gopdisen izvestaj za 2018.pdf
MISLENJE ZA KONSOLIDIRANITE F.IZVESTAI NA VETEKS AD VELES 2018 ++.PDF
Mislenje za revidiranite fin. izvestai na VETEKS AD Veles 2018 +.PDF
Revidiranite finansiski izvestai - VETEKS AD VELES 2018 ++.pdf
Revidiranite konsolidirani finansiski izvestai VETEKS AD VELES 2018 +++.pdf

Објавено на: 17.05.2019 09:22:54
Документ БР.: DOC_12304-46/2019
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи