листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Собрание на акционери


Извештај за работењето на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје за 2018 година.pdf
Писмено мислење за годишниот извештај од страна на Надзорен одбор.pdf
Предлог Одлука за усвојување на годишниот извештајот.pdf
Извештај од извршена ревизија на работењето на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје.pdf
Писмено мислење за извештајот на Друштвото за ревизија од страна на Надзорен одбор.pdf
Предлог Одлука за усвојување на извештајот од извршената ревизија.pdf
Предлог Одлука за усвојување на годишната сметка.pdf
Предлог Одлука за употреба и распоредување на остварена добивка за период од 01.01.2018 до 31.12.2018 година.pdf
Извештај за работење на Надзорниот одбор на Универзална Инвестициона Банка.pdf
Предлог Одлука за одобрување на извештајот за работењето на Надзорниот одбор.pdf
Предлог Одлука за именување на Друштво за ревизија.pdf
Предлог одлука за измени и дополнување на Статутот на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје.pdf
Предлог одлука за исплата на камата на имателите на перпетуална обврзница.pdf

Објавено на: 17.05.2019 14:31:54
Документ БР.: DOC_13285-120/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери