листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Собрание на акционери


Предлог Одлука за усвојување на Годишна сметка на ГД Гранит АД Скопје.pdf
Предлог Одлука за усвојување на финансиските извештаи.pdf
Предлог Одлука за распределба на добивката.pdf
Предлог Одлука за усвојување на Годишниот Извештај на ГД Гранит АД Скопје.pdf
Предлог Одлука за дивиденда.pdf
Предлог Одлука за измена на Статутот.pdf

Објавено на: 20.05.2019 14:43:49
Документ БР.: DOC_13285-124/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери