листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Се известуваат акционерите на Стопанска банка а.д. Битола дека на барање на Народна банка на Република Северна Македонија  направена е измена на Предлог-одлуката за измена и дополнување на Статутот на Стопанска банка а.д. Битола.

Предлог-одлуката им е достапна на акционерите на интернет-страницата на Банката www.stbbt.mk, на интернет-страницата на Македонска берза и секој работен ден во седиштето на Банката, III кат на ул. „Добривоје Радосавлевиќ“, бр. 21, Битола.

 


Предлог-одлука за измена и дополнување на Статутот на Стопанска банка а.д. Битола.pdf

Објавено на: 23.05.2019 09:07:06
Документ БР.: DOC_13285-126/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери