листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Акционерите на Цементарница УСЈЕ АД Скопје на Годишното собрание одржано на 27.05.2019 година донесе Одлука за распределба на добивката за 2018 година.


Одлука за распределба на добивката.pdf

Објавено на: 28.05.2019 09:00:33
Документ БР.: DOC_10187-16/2019
Урнек: Дивиденден Календар