листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани Финансиски извештаи:

Акционерите на Цементарница УСЈЕ АД Скопје на Годишното собрание одржано на ден 27.05.2019 година донесоа Одлука за одобрување на ревидираните Годишна сметк, Финансиски извештаи и Извештајот за работењето за 2018 година.


Одлука за одобрување на ревидираните Годишна сметка, Финансиски извештаи и Извештајот за работењето.pdf
Revidirani Poedinecni Zakonski Finansiski Izvestai_USJE_2018.pdf
Revidirani Konsolidirani Finansiski Izvestai_USJE_2018.pdf

Објавено на: 28.05.2019 09:26:49
Документ БР.: DOC_12304-54/2019
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи