листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Ревидирани финансиски извештаи на Охридска Банка АД за 2018 година со мислење на ревизорската куќа Ернст и Јанг


OBSG 2018 NBRM FS Audit Opinion MK.pdf
06.0 Финансиски извештаи Охридска Банка АД за 2018.pdf

Објавено на: 28.05.2019 14:43:37
Документ БР.: DOC_12304-55/2019
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи