листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:


НЛБ Банка АД Скопје известува дека на Годишното собрание на акционери на Банката одржано на 30.05.2019 година е усвоена одлука за Распределба на дивиденда и утврдување на дивиденден календар на НЛБ Банка АД Скопје за 2018 година.


Одлука за распределба на дивиденда и утврдување на дивиденден календар на НЛБ Банка АД СКопје за 2018 година.pdf

Објавено на: 31.05.2019 09:44:30
Документ БР.: DOC_10187-19/2019
Урнек: Дивиденден Календар