листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание - 01.07.2019


Предлог одлука дополнува Одлука избор членови на ОД.doc
Предлог одлука за измена на Статут од Одбор на директори.doc
Предлог одлука за назначување овластен ревизор за 2019 година.doc
Предлог одлука за одобрување работата на Одборот на директори.doc
Предлог одлука за распоредување на добивката за 2018 г..doc
Предлог одлука усвојување извештај за консолидирана год. сметка.DOC
Предлог одлука усвојување на годишен извештај.DOC
Предлог одлука усвојување на консолидиран годишен извештај.DOC
Предлог одлука усвојување на консолидирана год сметка.DOC
Предлог одлука усвојување ревизорскиот извештај.DOC
Предолог одлука одобрување годишна сметка за 2018 г..doc

Објавено на: 31.05.2019 14:38:51
Документ БР.: DOC_13285-156/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери