листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Почитувани акционери,

Согласно од одлуката за исплата на дивиденда донесена на последното Собрание на Акционери одржано на ден 15.05.2019 година, заради успешно спроведување на исплатата на дивиденда на ден 24.07.2019 година ги молиме сите акционери кои имаат промена на лични податоци или пак сеуште немаат доставено до Централниот Депозитар информации за трансакциска сметка, како и сите останати лични податоци, да ги достават истите до Централниот Депозитар најдоцна до 15.07.2019 година. Ви благодариме.

Објавено на: 05.06.2019 09:09:01
Документ БР.: DOC_10191-339/2019
Урнек: Други ценовно чувствителни информации