листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Јавен повик за годишно собрание МАКСТИЛ А.Д  Скопје


Јавен повик - Годишно собрание на акционери.pdf
Одлука-за-свикување-Собрание.pdf
Предлог-Одлука-за-работата-на-Одборот-на-директори.pdf
Предлог-Одлука-за-распределба-на-добивката.pdf
Предлог-Одлука-за-усвојување-Извештај-Служба-внатрешна-ревизија.pdf
Предлог-Одлука-за-усвојување-на-годишната-сметка.pdf
Предлог-Одлука-избор-на-ревизор.pdf

Објавено на: 28.06.2019 15:48:38
Документ БР.: DOC_10109-115/2019
Урнек: Јавен повик за собрание