листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидирани финансиски извештаи на Аутомакедонија АД Скопје за период од 01.01. - 30.06.2019 (неконсолидирани и неревидирани)


6 Месечни известувања- poedinecen 01.01.2019-30.06.2019 (2) - bez sops.akc.vo BS.xls

Објавено на: 30.08.2019 14:10:22
Документ БР.: DOC_26441-98/2019
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.