листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Врз основа на Одлука од Надзорен одбор бр. 02-9704/1/II-26 од 28.5.2019 година и Решение за издавање на претходна согласност од Народна Банка на Република Северна Македонија бр. 15-20714/10 од 3.9.2019 година, за член на Управен одбор на Стопанска банка а.д. Битола повторно е назначена д-р Гордана Балтовска.

 

Објавено на: 05.09.2019 14:25:44
Документ БР.: DOC_12285-59/2019
Урнек: Измени во органи на управување