листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Корекции на Одлука ЗА ПОТВРДУВАЊЕ НА ОДЛУКАТА ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ОСНОВНАТА ГЛАВНИНА СО ЕМИТИРАЊЕ НА НОВИ АКЦИИ 


Одлука за зголемување на основната главнина со емитирање на нови акции 19.10.2019 Печатни Корекции Финал 19.09.2019.doc

Објавено на: 19.09.2019 14:10:32
Документ БР.: DOC_13285-187/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери