листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

                                         Согласно Глава 6 од Правилникот за котација,го објавуваме следниов финансов извештај

                                          - Неревидиран биланс на успех 01.01 -30.09


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци.xlsx

Објавено на: 03.10.2019 09:21:04
Документ БР.: DOC_12298-3/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.