листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Собрание на акционери - 05.11.2019 година.


Предлог Одлука за измена и дополнување на Деловник за Собрание.pdf
Предлог Одлука за именување член на Надзорен одбор.pdf
Предлог Одлука за издавање на долгорочни должнички хартии од вредност-корпоративна обврзница ТТКБанка АД.pdf

Објавено на: 04.10.2019 14:13:59
Документ БР.: DOC_13285-195/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери