листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

НЛБ Банка АД Скопје објавува (неревидирани) неконсолидирани Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за парични текови за периодот 01.01-30.09.2019 година.


НЛБ Банка АД Скопје - 01.01- 30.09.2019.xls

Објавено на: 29.10.2019 08:35:19
Документ БР.: DOC_12298-12/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.