листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Извештај за работење за период Јануари - Декември 2018 год.

Финансиски извештај за годината што завршува на 31.12.2018 год.

Консолидиран финансиски извештај за годината што завршува на 31.12.2018 год.


7 FINANSISKI IZVESTAJ ZA GODINATA STO ZAVRSUVA NA 31.12.2018.pdf
8 KONSOLIDIRAN FINANSISKI IZVESTAI ZA GODINATA STO ZAVRSUVA NA 31.12.2018.pdf
5 Izvestaj za rabotenje za period januari-Dekemvri 2018 godina.pdf

Објавено на: 30.10.2019 08:47:27
Документ БР.: DOC_12304-105/2019
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи