листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

9 Месечно известување 2019 - Цементарница УСЈЕ АД Скопје - природа на трошоци


9 Месечно известување 2019 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 06.11.2019 14:10:47
Документ БР.: DOC_12298-41/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.