листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех  01.01-30.09.2019 година


Неревидиран биланс на успех 01.01.-30.09.2019.xls

Објавено на: 14.11.2019 15:40:40
Документ БР.: DOC_12298-87/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.