листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 35 став (1) алинеја 3 од Правилата за котација го објавуваме следново:

Согласно правилата за известување член 35 став 1 алинеја 3, со одлука на одбор на

директори и преддоговор број 02-456 за купопродажба на недвижности, реализирана е

продажба на недвижен имот во износ од 39.052.500,00 денари што изнесува 8,29% од

вкупната актива на друштвото со состојба на 31.12.2018 год.

Објавено на: 18.11.2019 14:10:53
Документ БР.: DOC_26454-3/2019
Урнек: Стекнување или отуѓување на над 5% од средствата