листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

СКОПСКИ ПАЗАР АД Скопје согласно член 390 од ЗТД, по барање на акционер кој поседува над 5% од акциите со право на глас, објавува Ревидиран Дневен ред за Собранието на акционери закажано за 11.12.2019 година


Povik za sobranie so revidiran dneven red.pdf

Објавено на: 26.11.2019 09:00:43
Документ БР.: DOC_10109-163/2019
Урнек: Јавен повик за собрание