листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Врз основа на Одлука од Надзорен одбор бр. 02-16809/1/I.1-4 од 1.10.2019 година и Решение за издавање на претходна согласност од Народна Банка на Република Северна Македонија бр. 15-34131/2 од 22.11.2019 година, за член на Управен одбор на Стопанска банка а.д. Битола повторно е назначена д-р Наташа Несторовска.

 

Објавено на: 26.11.2019 14:08:16
Документ БР.: DOC_12285-65/2019
Урнек: Измени во органи на управување