листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Konsolidiran (nerevidiran) Bilans na uspeh 01.01-30.09.2019 SIleks AD


01.01-31.09.2019 - СИЛЕКС АД консолидирано.xls

Објавено на: 27.11.2019 14:18:40
Документ БР.: DOC_12298-116/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.