листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Врз основа на член 41 од Статутот на Триглав Осигурување АД, Скопје и донесената Одлука на 162-та седница на Одборот на директори на Триглав Осигурување АД, Скопје, одржана на 19.-23.12.2019 година за свикување на 53-та седница на Собранието на акционери, се објавува Повик до акционерите за учество на Собранието на акционери на Триглав Осигурување АД, Скопје.


Povik do akcionerite za ucestvo na Sobranie na akcioneri na Drustvoto.pdf

Објавено на: 26.12.2019 09:47:06
Документ БР.: DOC_10109-169/2019
Урнек: Јавен повик за собрание