листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Годишни, неревидирани, неконсолидирани Финансиски извештаи( Биланс на сосотојба, Биланс на успех, Извештај за паричниот тек, Извештај за промените во капиталот) за 2019 година.


FI_ADING_31_12_2019_nerevidirani,nekonsolidirani.xls

Објавено на: 26.02.2020 14:01:00
Документ БР.: DOC_26445-11/2020
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.